Jak na úpravu designu koberců Kobra

Vybrali jste si z hotových koberců Kobra z Dobra nebo Teen bizár? A rádi byste změnili nějaký detail, barvu, přidali obrázek apod? Nebo jste si vysnili svůj vlastní koberec, který doma musíte mít, a přitom ho nikdo nenabízí? My vám ho rádi vyrobíme.

Pokud vás zajímá celý proces nákupu koberce, podívejte se na článek Jak nakupovat.

1. Hotové koberce

Nejprve se podíváme na hotové koberce z naší nabídky. Sice jsou pojmenované jako hotové, ale většinu skladem nemáme a vyrábíme je až po objednávce. Takže si můžete vybrat barvu, přidat obrázek, jméno nebo co dalšího vás napadne. Tím vznikne naprostý originál, který nikdo na celém světě doma nemá.

Zadání je pro Housenku - hru pro děti, ale můžete podobný přístup aplikovat i na ostatní. Řiďte se prosím pokyny v jednotlivých kolonkách, pokud si nebudete něčím jisti, neváhejte nás kontaktovat.

 

Jak zadat Hotový koberec

Po dokončení objednávky začínáme na vašem koberci pracovat. Než ho dáme do výroby, ještě vám e-mailem pošleme finální návrh ke schválení. Mějte prosím na paměti, že barvy na monitoru jsou většinou výraznější než ve skutečnosti na koberci.

2. Koberec dle vlastního návrhu

U těchto koberců si můžete vymyslet cokoliv, téměř nic není nemožné. 

Můžete nám poslat fotografii, kterou se máme při návrhu inspirovat. Ale především podrobně popište, co na něm má být, v jakých barvách si ho představujete apod. Podle vašeho zadání připravíme první návrh koberce a vy nám určíte, kterým směrem pokračovat, co je dobře a co naopak úplně mimo.

Cenu u tohoto koberce nemůžeme stanovit dopředu, vše záleží na vašem zadání - velikosti, náročnosti designu, obšití i výšce vlasu. 

Nejdříve tedy zadejte co nejpodrobnější objednávku, zvolte způsob dopravy GLS a platbu převodem. Po objednání provedeme kalkulaci ceny. Pokud s ní budete souhlasit a uhradíte (min. 50 % předem), vrhneme se na zpracování návrhu designu. 

 Koupit koberec